Contact

Verzenden/Retourneren

Omdat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij niet gratis versturen. Wij rekenen voor pakket post: €7,25, dit komt automatisch bij uw bestelde artikelen op de factuur. Mocht u weinig nodig hebben wat in een brievenbus pakketje kan, dan retourneren wij u het resterende bedrag. Uw bestelbevestiging is automatisch uw factuur.

Retourneren

Gelieve zo min mogelijk retour te sturen. Alles wat uw terug stuurt komt voor uw eigen rekening. De artikelen mogen niet gepast/gedragen zijn, en dienen voorzien te zijn van de originele verpakking! Als het pakketje onderweg beschadigd wordt of zoek raakt, dan kunnen wij u het geld niet terug geven.

Ophalen

U kunt uw artikelen ophalen in Linschoten, hiervoor kunt u mailen en dan maken we samen een afspraak. Alle adresgegevens staan op de bestelbevestiging/factuur.

Onze betaalmogelijkheden: iDEAL en overmaken

Verzendpartner

Wij verzenden onze artikelen met PostNL. Woont u in de buurt, dan kunt u het op afspraak op halen.

Advies

Bij twijfel over een maat, neem altijd een maat groter. Twijfelt u dan nog, neem dan contact met ons op per mail.
Panty’s vallen vaak klein, dus neem de maat die u altijd koopt. Sokken/kniekousen koopt u in dezelfde maat als uw schoenmaat.

Borduurstudio

Heeft u een vraag over een tekst of kleur, mail ons gerust.

Levertijd

Indien alles op voorraad is, 1 tot 3 werkdagen. Bij borduur opdrachten kan dit 2 tot 4 werkdagen zijn. Op maandag worden er geen pakketjes bezorgd. Op zondag werken wij niet en houden wij rustdag.

Administratieadres

Anja’s Kousenwinkeltje
Van Rietlaan 3
3461 HW,  linschoten
Nederland
KVK: 55439519
BTW Nummer: 851712824B01
IBAN: NL47 RABO 0336313632
E-mail: info@familysocks.nl

Afhaaladres

Het afhaaladres wordt naar u gecommuniceerd (telefonisch/e-mail) wanneer u deze optie gekozen hebt .